Smarter Marketing

Idag säljer alla företag deras produkter och tjänster via nätet och det är extremt viktig att ha en bra webbsida med hög placering på Google. Men hur skulle man ha detta? Denna artikel kommer att hjälpa dig med tips and tricks gällande den digitala marknadsföring och sökmotoroptimering.

Sökmotoroptimering på smartare sätt

Sökmotoroptimering spelar en viktig roll och kan hjälpa er webbsida att nå den önskade position på Google. För att ha en bra optimerad hemsida börja med att välja relevanta sökord. Tänk på att varje undersida ska vara relevant till unikt sökord. När du har vält dina sökord, så kan du börja med den teknisk optimering. Detta innebär att du ska optimera din hemsida till de sökord. Börja med meta inställningar: meta beskrivning och meta titel. Om du har en hemsida som är skapad i  WordPress så kan jag rekommendera att du installerar en plug-in som heter SEO by Yoast. På detta sätet kan du lätt fylla och byta dina meta beskrivningar och titlar. Efter detta är klart så kan du börja me rubriker och innehållet som ligger på sidan. Sökord ska finnas både i huvudrubriken (H1) samt i övriga texter. Om du kan inte utföra ändringar själv, kontakta vår service avdelningen på  Smarter Marketing så hjälper vi er med detta.

Sökannonserig som steg No. 2

När du har en bra grund då kan du börja med annonsering. Vi på Smarter Marketing erbjuder olika typer av online annonsering: Text annonser (Google Adwords eller Bing ads), annonsering med banners, Google Shopping och även annonsering via Sociala Medier. Börja med att hitta ditt målgrupp och inrikta din annonsering mot ditt målgrupp. Om du är ny på marknaden och vill lyfta din varumärke så rekommenderar vi banners som typ av annonsering. Även om du har en liten budget kan du få flera tusen visningar på en månad.  Det kostar ingeting när dina annonser vissas utan du betala endast när någon klickar på din annons eller banner.
Om du har frågor eller funderingar, kontakta oss så svarar vi så snart som möjligt.